Toen we vertrokken vanuit Meppel regende het behoorlijk maar de buienradar werd geraadpleegd en er werd besloten gewoon te gaan. Toen we echter vervolgens aankwamen bij het park viel de regen met bakken uit de hemel. Dit beloofde niet veel goeds maar we hadden geluk. Deze bui betekende, op een paar spetters na, de laatste regen en zo bleef het de rest van de dag droog. De kinderen stoven na binnenkomst direct het park op en renden naar de diverse attracties. De ouders keken verbaasd op en dachten “nou, die vermaken zich wel vandaag”. Het was voor hen tijd voor koffie en dus werd een plek op het terras gezocht wat tevens diende als verzamelplaats. Hier werd het succesvolle afgelopen seizoen nog eens besproken en een blik geworpen op komend seizoen. Ondertussen hadden de kinderen de eerste snacks zoals patat, frikadellen en broodjes hamburger al achter de kiezen terwijl de ouders zich de koffie goed lieten smaken. Tijdens het lopen van een rondje park keek ik vol tevredenheid naar de kinderen. Zo zaten er een paar in de draaimolen, een aantal in de botsauto’s en weer een paar in de zweefmolen. De blikken waren overal hetzelfde, genietende kinderen ! In de loop van de middag kwamen steeds meer bikkels naar de para jump. Een attractie waarbij je in een stoel alle kanten en vooral over en op de kop gaat! Deze attractie

trok ook wel een aantal ouders en tot hilariteit van de kinderen lieten een aantal ouders zich ook lekker misselijk maken, als je erin paste tenminste !

De tijd vloog om en rond kwart voor zes was het tijd om weer te verzamelen. Ook nu nog waren de magen niet gevuld en nam menigeen nog een lekker ijsje, broodje frikadel of hamburger.

Moe maar zeer voldaan ging een ieder huiswaarts en kwam er een einde aan deze fantastische dag. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt middels een financiële bijdrage door de Supportersvereniging, waarvoor bij deze onze hartelijke dank ! Jammer dat er niemand van de

Supportersvereniging bij was want dan konden ze zien waarvoor zij en wij het doen, namelijk met name de jeugd veel plezier geven tijdens en ook naast het voetballen.

 

Groeten,

 

Wim van Keulen