Wij waren om half 10 aanwezig, om vast op te warmen in de kantine, 10 uur omkleden en het veld op.Tijdens de eerste helft werd er goed overgespeeld, de regen maakte de jongens niets uit.De toeschouwers daar in tegen….. maar daar kwam een voorzet op Mike en de scoorde voor E6 de eerste goal.E6 zit ook 1 meisje, zij doet niets onder voor de jongens hoor, en van haar schoen kwam de 2-0. De rust hebben we niet gepakt, maar gingen direct door,omdat de omstandigheden nou niet optimaal waren.
 Toen gebeurde er eigenlijk heel veel in heel weinig tijd, ik zal proberen om alles te vertellen, maar neem het me niet kwalijk als ik iets vergeet.Stein kreeg het even moeilijk voor het doel van Diever Wapse maar kreeg toch de kans om de bal erin te schieten.Er volgden een heleboel corners, en uit een van die corners kwam de 4-0, van wie kwam dat ongelofelijke schot? De toeschouwers hadden het even moeilijk, maar ook die kwam van Stein.
Sander had ook een paar super kansen, maar kreeg de bal niet over de keeper heen, maar toen gebeurde het onverwachte, hij kreeg hem zelfs tussen de benen van de keeper door, en hij maakte de 5-0. Hij liep weg met een blik van zo die zit er eindelijk in.De keeper van MSC had niets te doen, dus mocht hij van de trainer tijdens een corner mee naar voren.Ousama, heeft ondanks vele goede assists, toch nog de moed gehad om zelf te scoren, zo werd het dus 6-0. Maar ja dan krijg je de smaak te pakken en zo ging Ousama nog even door, hij scoorde ook de 7 en 8 voor MSC.

Dit was de laatste wedstrijd in het buitenseizoen van E6, Leider Jan en Trainers Steven en Erik, heel erg bedankt voor de leuke trainingen.
Shayenne, Mike, Sven, Thijs, Alexander, Sander, Ousama, Stein, Iwan en Lars bedankt voor de leuke wedstrijden ze waren de ene keer bloedstollend en de andere keer werd heel makkelijk gescoord.
Op naar het zaalzeisoen, waar we als team bij elkaar blijven.