Datum : 13 maart 2010 Aanvang wedstrijd : 11.15 uur
Amusementswaarde : 9 (op een schaal van 1 tot 10)
Toestand speelveld : goed tot zwaar
Weer : Fris maar droog
Uitslag : 2 – 5
Mate van sportiviteit : Sportiviteit alom

Toelichting: Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd. De eerste helft ging gelijk op. Over en weer kansen. Oldeholtpade kwam op 1 – 0. Voor rust maakte Gerson de verdiende 1 -1 . MSC speelde de eerste helft nerveus. Het speltempo lag te laag en er werd te weinig overgespeeld (lees: te veel individueel gevoetbald). Tijd voor een goed gesprek. Daarvoor gebruikten wij de rust. In de tweede helft kwam MSC op een 2 – 1 achterstand, ondanks dat de aanwijzingen zoals in de rust besproken, goed werden opgevolgd. Michael zorgde met een listige bal voor de 2 – 2. Hoewel MSC in de tweede helft sterker was, had ook de tegenstander voldoende kansen om verder uit te lopen. Met nog een goal van Michael en twee goals van de voet van Yves werd de uitslag in MSC voordeel bepaald op 2 – 5. Ondanks het twee keer op achterstand komen, bleven de jongens van MSC rustig en als collectief naar voren voetballen. Al met al een verdiende overwinning.