MSC ging weer fanatiek van start en met vlagen prima voetbal. Roy werd de linkerhoek ingestuurd, bedacht zich niet en knalde met zijn inmiddels befaamde linkerbeen de bal hard richting doel. De keeper ving hem maar de bal was te hard en verdween net achter de lijn. 1-0.Niet veel later stuurde dribbelde Gideon links en rechts langs de spelers van Genemuiden, behield het overzicht en tikte de bal stiekum tussendoor naar Tristan, onze goalgetter knalde de bal rechts in het kruis.Dat gaat lekker, maar voordat we rustig konden genieten van de 2-0 ging de nummer 10 van Genemuiden (een talent) er vandoor en zorgde voor de 2-1.Gelukkig bracht onze aanvoerder (laatste man)Remco de ruststand op 3-1.Het mooi is om te zien dat wanneer Remco mee naar voren gaat, Thomas en Gideon gelijk achter alles onder controle houden. Prima mannen.

Hidde, Roy, Guido en Stefan werkten erg hard vandaag en waren blij als ze gewisseld werden. Maar na 1 minuut wilden ze er natuurlijk wel weer in.Maar Genemuiden ging na rust druk zetten op het MSC doel.Na een prima counter was het Tristan die de stand op 4-1 bracht.Toch was het na de rust een spannende wedstrijd, de stand kwam weer op 4-2 en MSC kwam onder druk. Thomas moest er even uit, zijn hechtingen waren pas 2 dagen eruit en er kwam toch wat vocht uit. Even eruit dus.Gideon even achterin en Guido als mid-mid en daar gaan we weer.Even een mooie aanval, Remco speelde de bal richting Guido, even een mannetje voorbij en Tristan aanspelen, Tristan bleef rustig kijken en tikte de bal naar Hidde.Hidde keek even om zich heen, begon al rustig te juichen en knalde de bal achter de keeper.5-2.

Dat Genemuiden er nog 5-3 van maakte was voor de statistieken, maar het was lekker toen Fabian affloot. Grote klasse.4 punten uit 2 wedstrijden

We doen prima mee in de hoofdklasse.

P& E Promotions sponsorde nog patat voor de mannen. Dat hadden ze echt verdiend.

Tot volgende week !
 
foto’s Marinus Otter