MSC kwam eigenlijk het gehele duel niet in de problemen. In de 11e minuut was het al 1-0 door een vrije trap van Stephan Besuijen. De thuisploeg verzuimde vervolgens voor rust verder weg te lopen, al kreeg het daartoe ook geen heel grote kansen.
Na de pauze was het duel snel beslist. In de 53e minuut zette Heskamp goed druk en legde hij breed op Lopes Macedo die simpel de 2-0 kon binnenschuiven. Twee minuten later was het opnieuw Lopes Macedo, die op aangeven van Yves Heskamp de derde tegen de touwen schoot. Heskamp beloonde zijn prima optreden in de 66e minuut met een treffer door uit een rebound de 4-0 eindstand op het bord te schieten.
Voor MSC wacht nu een serie van drie lastige duels met NEC, Rohda Raalte en UDI’19/Beter Bed.