MSC 1 won met 0-2 bij LTC in Assen door treffers van Alex Zomer en Jos Fidom. MSC speelde zeker niet groots, maar was wel duidelijk beter dan de Assenaren.

MSC begon nog wel goed aan het duel en nam al in de 8e minuut de leiding. Uitblinker Alex Zomer schoot een corner onberispelijk binnen, 0-1. MSC was wel de betere ploeg, maar overtuigde niet. Het mistte enkele goede kansen om het zichzelf makkelijker te maken en mocht van gelukspreken dat LTC verzuimde de gelijkmaker te maken.

Na de pauze speelde MSC wel in een hoger tempo. Overtuigend bleef het allerminst en de minimale marge van 1 doelpunt  zorgde lange tijd voor spanning. Invaller Justin Benjamins bracht meer gevaar en nadat tweemaal de paal was getroffen werd het in de 76e minuut toch 0-2. Benjamins zette Carlos Lopes Macedo alleen voor de keeper. Zijn inzet werd gestopt, maar de rebound werd door Jos Fidom hard tegen de touwen gewerkt.

Dit bleek de beslissing te zijn, waarna de Meppelers het duel simpel over de streep trokken.