De bus met ons 1e o.l.v. van de trainers Jan Derk Brandsma en Leo Blom en haar supporters vertrekt zondagochtend om 11.00 uur richting Malden om vanmiddag de ouverture van het seizoen te spelen.

Na een goede voorbereiding, met helaas de onterechte uitschakeling in de strijd om de Amstel Cup ( landelijke KNVB Beker ) tegen ONS Boso Sneek en de helaas door de blessure van Robert Schonewille in de laatste poule wedstrijd om de district bekerwedstrijd tegen Go-Ahead Kampen, is het vandaag dan eindelijk zover.

De competitie begint  meteen een wedstrijd tegen een tegenstander van voormaat, waar staat onze vlaggenschip van de club, gestoken in het nieuwe tenue, gesponsord door Hogenkamp Advocaten, reclame en communicatiebureau Ga Creatief en podiumbouwer en organisatiebureau Interstage, na vandaag.

De trainers hebben nog een aantal niet beschikbare spelers, maar de selectie is nu breed genoeg om een goed elftal op de been te brengen, er is een spelers groep met balans om meerdere systemen te spelen.

Helaas zijn vandaag waarschijnlijk Stephan Bollen, Rob Colenbrander, Camil Fidom en ook Robert Schonewille niet beschikbaar in verband met blessures, maar met de overige spelers moeten we het kunnen doen, we gaan vandaag voor de 3 punten die ambitie hebben we gewoon, tegen een tegenstander met een goede trainer en een goed spelende ploeg maar we gaan van onze eigen krachten uit maar het blijft natuurlijk voetbal. Om kwart voor 4 weten we het!

Mannen veel succes en neem 3 punten mee uit Malden.