MSC opende al vroeg de score via Alex Zomer. Hij zette MSC in de 5e minuut al op voorsprong en maakte de weg vrij voor een grote zege, 1-0. Zomer was voor rust de meest opvallende man want hij maakte in totaal drie treffers. Na zijn tweede treffer in de 25e minuut (2-0) was het Vincent Oosterkamp die vanaf de stip de 3-0 aantekende. De 4-0 van Alex Zomer in de 41e minuut was tevens de ruststand. Na de pauze deed MSC het rustig aan en viel er weinig te beleven in het eentonige duel. Justin Benjamins was de enige die het net nog wist te vinden. Zijn treffers in de 52e en 68e minuut bepaalden de eindstand op 6-0.

Invalid Displayed Gallery

Voor de 3e bekerronde hebben zich naast MSC in ieder geval de volgende ploegen geplaatst: