MSC is uitgeschakeld in de bekercompetitie. ZZVV werd na een ruime zege op Tiendeveen poulewinnaar terwijl SC Rouveen als tweede eindigde. MSC eindigde met vier punten op de derde plaats. Het laatste bekerduel tegen derdeklasser SC Rouveen eindigde in 3-3.

MSC verkocht de huid duur tegen derdeklasser SC Rouveen. De wit-zwarten kwamen uiteindelijk net tekort voor een stunt. Na 90 minuten stond er een 3-3 eindstand op het scorebord. In een uiterst vermakelijk duel kregen beide ploegen de eerste helft volop kansen. Hield MSC-doelman Marc Holterman het doel schoon, Rouveen werd verdedigend geholpen door lat en paal. Op slag van rust was het wel raak. MSC nam een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Joshua Stekelenburg die attent reageerde toen de keeper van Rouveen een inzet van de uitstekend ingevallen Jason Gelmers niet onder controle kreeg. Direct na rust was het weer raak. MSC nam een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Soufiane El Kadouri. Toen Björn Lefferts na een uur spelen ook nog eens de 3-0 achter de SC Rouveen-doelman schoot leek een stunt in de maak. SC Rouveen herpakte zich en knokte zich terug in de wedstrijd. Na de 3-1 viel al snel de 3-2 en acht minuten voor tijd werd het ook nog eens 3-3. Beide ploegen bleven vol voor de winst gaan waar MSC de beste kans op kreeg. Ver in blessuretijd stond de paal echter een zege van MSC in de weg.

Foto’s: Kees Veelo