‘Wij wilden niet dat dit prestigieuze toernooi voor Meppel verloren zou gaan. Jan Brinks heeft daar in al die jaren zoveel energie in gestoken, dat wij vonden dat dit een vervolg moet krijgen voor de komende jaren’.
Het toernooi is met een aantal aanpassingen wel in een ander jasje gestoken. ‘Ja’, laat het tweetal weten. ‘Wij hebben enkele nieuwe spelregels aan het toernooi toegevoegd om de amusementswaarde te verhogen’. Zo telt een gekopte goal voor twee en wordt een gele of rode kaart bestraft met een tien metertrap. ‘Wij zijn van mening, dat hierdoor de wedstrijden nog meer spanning opleveren’, geven Broers en Kijff aan. Aan het toernooi nemen achttien ploegen deel waaronder de drie Meppler clubs. Iedere avond wordt om 18.30 uur begonnen.
 
MSC-Antaris komt donderdag 24 december in actie. Om 18.30 uur spelen de wit-zwarten tegen Wacker. Daarna volgt om 19.27 uur het duel tegen Hoogeveen, om 21.02 het duel tegen SVN’69, om 21.40 uur tegen HZVV en om 22.56 uur de laatste wedstrijd van de avond tegen zaterdag hoofdklasser Berkum.