Vandaag traden onze mannen aan met Tim Veenema voor de nog op vakantie zijnde Erwin Scholte ter Horst en met Kai van Duuren, na een lange blessure, weer op het middenveld, ook Jos Fidom was wegens vakantie vandaag nog niet beschikbaar.Als wissel spelers waren vandaag mee, A junior Colenbrander en de B junioren Mels Huisman, Jari Mooi en keeper Bram Tijink.

De oefenwedstrijd ging in de eerste helft in een hoog tempo van start, met over en weer enkele kansen, MSC probeerde zoals altijd de druk naar voren uitvoeren, dit lukte voor de pauze nog wel, Berkum probeerde door goed combinatiespel hier onder uit te komen, met wisselend succes van beide kanten, net toen MSC dacht het initiatief naar zich toe te trekken, viel een doelpunt aan de andere kant. Vlak voor rust werd het nog door een prachtig doelpunt van Berkum 2 – 0.

Na de pauze was het Berkum dat de bovenliggende partij was, MSC kon niet meer zoals voor de pauze de druk naar voren houden, dit resulteerde dan ook vlot in nog een doelpunt van Berkum, Camiel Fidom scoorde direct daarna nog wel fraai de 3 – 1, daarna werd er van beide kanten gewisseld, bij MSC kwamen alle 4 de wissels in het veld, Jari Mooi en Bram Tijink maakten allebei als B junior hun debuut in de hoofdmacht, de wedstrijd werd door Berkum makkelijk uitgespeeld, er werd nog 3 maal gescoord, de eindstand werd 6 -1.

Al met al toch een nuttige oefenpot, en voor de beide debutanten toch mooie mijlpaal.