MSC liet duidelijk dat er sprake was van groot krachtsverschil met het al gedegradeerde SC Joure. De fel startende thuisploeg kreeg al snel een reeks kansen en opende in de 16e minuut de score via Carlos Lopes Macedo, 1-0. Daarna duurde het even totdat de tweede treffer viel want het was vlak voor rust Kaj van Duuren die MSC op 2-0 zette.

Na de pauze gooiden Camiel Fidom en Jos Fidom met twee snelle treffers het duel in het slot. Camiel Fidom bracht de stand in de 46e minuut op 3-0 en broer Jos maakte er in de 52e minuut 4-0 van. In het vervolg kreeg MSC voldoende kansen de score op te voeren, maar het wist alleen via Carlos Lopes Macedo het net nog te vinden. Hij bepaalde in de 88e minuut de eindstand op 5-0.