MSC nam het dinsdagavond in Genemuiden op tegen het naar de zaterdag Topklasse gepromoveerde Sportclub Genemuiden. Voor rust ging het gelijk op. Beide ploegen scoorden ook een keer, maar zagen deze treffers afgekeurd worden vanwege buitenspel.

Na rust was MSC dat zaterdag nog een 8-0 nederlaag te slikken kreeg tegen een andere topklasseploeg HHC Hardenberg, de betere ploeg. Jos Fidom opende de score voor MSC dat daarna een aantal goede mogelijkheden kreeg om de score verder uit te breiden. Het moest tot op het einde van de wedstrijd wachten voordat dit daadwerkelijk gebeurde. Tien minuten voor tijd was het Jari Mooij die een voorzet op maat afleverde en Björn Lefferts in staat stelde de 2-0 binnen te koppen.