MSC begon niet goed aan het duel en kwam in de 13e minuut op achterstand door een goal van Maray Vahlkamp, 0-1. Binnen een minuut stonden beide ploegen weer op gelijke hoogte door een treffer van Carlos Lopes Macedo, 1-1. RKHVV speelde het betere voetbal, maar MSC was de gevaarlijkste ploeg. Dit resulteerde in een 3-1 voorsprong door treffers van Jos Fidom en Camiel Fidom. Na rust kreeg de thuisploeg de eerste kansen, maar waren het de bezoekers die de spanning terug brachten. Jop van Steen maakte er in de 53e minuut 3-2 van en zag twee minuten later Jaap Davids RKHVV uit een vrije trap zelfs langszij schieten, 3-3. MSC kantelde het duel door iets anders te gaan spelen en kwam door Camiel Fidom in de 69e minuut hernieuwd aan de leiding, 4-3. In het vervolg van het duel zakte MSC in en gokte op de counter. Het kreeg kansen het duel te beslissen, maar zag ook doelman Phillps knap redding brengen. Aan de ander kant was het MSC-doelman Marc Holterman die met een prachtige redding de gelijkmaker voorkwam. De zege werd over de streep getild.