MSC heeft ook de derde competitiewedstrijd in winst omgezet. De wit-zwarten schoten zaterdag in Tynaarlo opnieuw het halve dozijn vol: 0-6. Thuisploeg sv Tynaarlo keek na een kwartier spelen tegen een 2-0 achterstand aan. Het was MSC-topscorer Björn Lefferts die de score opende. Vijf minuten later was het Koen Veltman die voor de 2-0 tekende. Vlak voor rust deed hij dit nog eens over: 0-3. Na rust was het Björn Lefferts die voor de derde achtereenvolgende keer drie doelpunten scoorde: 0-4. De van een blessure teruggekeerde Jordy Landkroon bepaalde de stand op 0-5 en Tycho Greven scoorde de 0-6. MSC heeft nu 9 punten uit drie wedstrijden. Het doelsaldo? 16 voor en slechts 1 tegen. Komend weekeinde speelt MSC thuis tegen NKVV. Een week later volgt in Nieuwehorne de eerste topper van het seizoen: de uitwedstrijd tegen het ook nog ongeslagen Udiros.