De goed uitgeslapen Wesley Bezemer reageerde heel attent op een superscherpe voorzet. Met een schroeiplek op zijn rechter bil gleed hij de 1 – 0 binnen.
Door het goede overzicht van Guido bleef de achterhoede zeer geconcentreerd spelen en gaven ze weinig kansen weg. Natuurlijk is het met een 1 – 0 voorsprong makkelijker spelen, maar de spirit zat er goed in . Jeffrey, speelde , na een lange van afwezigheid weer volop mee en liet zien van grote waarde te zijn.
De Texelse zon had Wesley goed gedaan, want hij nam de 2 – 0 ook voor zijn rekening. Een aanvankelijk niet zo’n goede vrije trap werd in tweede instantie droog ingeschoten. Wat een luxe, een 2  – 0 voorsprong tegen dit taaie Zuidwolde. Marco bracht in de tweede helft Roy binnen de lijnen, die op een prachtige voorzet van Rene, de 3 – 0 liet noteren. “Kat in bakkie” zou je denken. De altijd hard werkende Roland had in zijn wedstrijd bij het eerste een blessure opgelopen. In het laatste gedeelte van de wedstrijd werd hij vervangen door Jason Muis. Jason had een goede invalbeurt, was lekker scherp en maakte weinig fouten. Een geoefende lezer voelt hem nu al aankomen……….. Een aantal minuten voor het einde van de wedstrijd vond onze trainer Marco het tijd om zelf de schoenen nog even aan te trekken.
Een zelfverzekerde trainer (hij had vorige week 2x gescoord) dartelde opzichtig in zijn parelwitte sokken over het veld. Een prachtige dieptepass bracht hem weer alleen voor de Zuidwoldiger doelman. U raadt het al, de 4 – 0 was een feit.
Het prachtige hete weer had aan het eind van de wedstrijd zij invloed op het spel van de zwart-witten. Een onoplettendheid in de verdediging  zorgde voor een eindstand van  4 – 1.
MSC zou MSC niet zijn als er niet aan alles gedacht was. In de kantine stonden de paaseitjes al op ons te wachten. De sfeer was opperbest. Ja, dat mag ook wel na een kater van de 0 – 4 van gisteravond. Wat is het toch leuk als je een wedstrijd wint.