De eerste helft was MSC de duidelijk sterkere partij, maar zoals zo vaak kwam het niet tot een doelpunt.
Het liep op een of andere manier niet in het Meppelse team. Veel foute passes, verkeerd lopen, slordig en ongeconcentreerd spelen. Het niveau bleef ver onder dat wat we gewend waren. Trainer Marco de Grip liet dat ook duidelijk merken in de pauze. Hij verlangde veel meer gretigheid en wat slimmer voetbal.
Tot overmaat van ramp kwam Wolvega  tegen de verhouding in op voorsprong.
Een pass  vanaf de rechterkant werd via de binnenkant van de paal binnengekopt.
MSC leek meer tegen zichzelf te voetballen dan tegen de tegenstander.  In de tweede helft  was het creëren van kansen dan ook een uitzondering.
Voor de rust was het onze Rik die met een vlammend schot de onderkant van de lat raakte. Jammer genoeg net geen doelpunt. Na de rust was het deze zelfde Rik die met een strakke kopbal via de onderkant van de lat scoorde. Eindelijk 1 – 1.
Een laatste offensief van MSC leverde geen doelpunt meer op. Voor trainer Marco de Grip weer werk aan de winkel  want volgende week wacht ons de zware wedstrijd tegen VKW.  Jammer van de twee verliespunten, maar we kijken weer met vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd.