Het 2e team van MSC blijft het goed doen. Het haalde vanmiddag zijn 3e overwinning door Zuidwolde maar liefst met 8 – 0  te verslaan.

Het duel werd overschaduwd  door een blessure van een Zuidwoldiger speler, die  zich onder behandeling moest stellen bij de huisartsenpost. Gelukkig was  het niet zo heel ernstig, maar het was wel schrikken.

Mogelijk was het de snelste goal ooit gescoord door een  speler van MSC. Na 45 seconde was het Carlos Lopez die de score opende. Een gretig MSC ging van start nadat trainer Marco de Grip ze had gemaand tot geconcentreerd voetbal waarbij de tegenstander steeds achter de bal aan moest lopen. ” De bal het werk laten doen” was dus het motto. Toch moesten we tot de 25e minuut wachten voordat de 2 – 0 er in ging door een doelpunt van Rene Koezen.

Op een prachtige voorzet van diezelfde Rene tekende Tobias voor de 3 – 0. Weer op aangeven van Rene was het Jeffrey die voor de 4 – 0 zorgde. Met deze stand werd de rust bereikt. Trainer Marco was toch niet helemaal tevreden met het vertoonde spel. Wel met de stand, maar niet met de manier waarop. De balcirculatie was te laag en er werd te veel met de bal gelopen. De tweede helft werd Carlos vervangen door  Roy. Deze zelfde Roy zorgde met een strak schot in de kruisingvoor 5. – 0 naar een prachtige assist van Hilbert Noordemeer. Hilbert die een sterke wedstrijd speelde zorgde met een kopbal voor 6 – 0, Rik met een kopbal voor de 7 – 0 en weer Hilbert met een droge schuiver in de rechter benedenhoek voor 8 – 0.

Een gemakkelijke overwinning dus voor MSC. Een goede seizoenstart voor  dit 2e team. Volgende week uit tegen Titan. Kijken of we de toppositie kunnen handhaven. A3br.