Was de tactiek , dat we snel de tegenstander helemaal vast moesten zetten om zo snel mogelijk een voorsprong te nemen, gemakkelijk ging dat niet. Die voorsprong kwam er wel door een prachtig doelpunt van Jeffrey Haas na een goede pass van Hilbert. Toch was het een  erg fysieke wedstrijd. Het team van MSC dat het moet hebben van het technische voetbal en een tegenstander die er alleen maar hard voetbal tegenover kan zetten.
MSC nam een groot risico op blessures door de bal veel te lang aan de voet te houden , terwijl de opdracht was om de bal zoveel mogelijk het werk te laten doen. Het was een eerste helft met slecht voetbal van beide zijden.
Dat ging in de tweede helft een stuk beter. Het was Tonnis de Vries die op een prachtige manier twee keer het doel vond , maar ook Wesley Bezemer in staat stelde om maar liefst 3 x te scoren.  Zijn eerste hattrick in z’n voetbalcarrière.  Al met al een ruime overwinning tegen een zwakke tegenstander. Volgende week wacht ons de confrontatie met de nr. 1 van de competitie, Achilles 94.
Het zal dan blijken of we de hoge plek in de competitiestand waar kunnen maken.  Maar toch, deze 3 punten zijn weer mooi meegenomen. Op naar volgende week.