Afgelopen zondag ging MSC 2 op bezoek bij Peize 2 te voetballen. De reis naar Noord-Drenthe begon al om 8 uur ’s ochtends. In Peize aangekomen werd er vanaf het eerste fluitsignaal goed en snel  gecombineerd en was er veel beweging in de M.S.C. ploeg . Dit resulteerde al in de eerste 5 minuten
in 2 dotten van kansen . Helaas stonden de vizieren van de voorwaartsen nog niet geheel op scherp en werden de kansen niet omgezet in doelpunten. Na deze periode bleef M.S.C. het overwicht houden en Peize kon niet gevaarlijk worden omdat ze weinig balbezit hadden. Halverwege de eerste helft werd een mooie aanval van M.S.C. afgerond met een splijtende pass echter werd Mohamed Hussein onreglementair gestopt binnen de 16 meter en de scheidsrechter beoordeelde dit als een strafschop. Mohammed Hussein nam deze penalty zelf en slecht en via een kaats met de keeper werd het alsnog 1-0 voor M.S.C.
Vervolgens bepaalde het ‘jonge’ team in de gehele eerste helft het spel en kan het zich alleen verwijten in deze periode dat ze de wedstrijd na de goede kansen niet definitief op slot hebben gegooid want de kansen waren hiervoor zeker aanwezig.
In het begin van de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld echter was het Peize die door onoplettendheid bij de M.S.C. ers de gelijkmaker op het scorebord liet noteren. Hierna waren de M.S.C.ers geheel van slag en vermoeid en aangezien Peize het geluk (van de scheidsrechter) aan hun zijde had met een vergeven penalty
keerde de wedstrijd in zijn geheel. Echter was het de keeper Leon Kreulen die de penalty beheerst keerde en bij M.S.C. kwam weer het geloof in zijn geheel terug in een goede afloop. Het was Aanaa Achmed die in de eindfase van de wedstrijd beheerst scoorde na een snelle aanval . Eindstand 1-2 .
Zondag is dus SC Erica 3 de tegenstander, één van de favorieten in de eerste klasse. Erica beschikt over een team met veel ervaren spelers en heeft van de 9 wedstrijden nog geen wedstrijd verloren. Al met al een leuke krachtmeting voor de jonge M.S.C.- groep omdat zij van de 10 gespeelde wedstrijden er ook nog maar 1 hebben verloren.