MSC 2 verliest de halve finale van Raptim 2

In een spannende wedstrijd kon het team van Marco de Grip niet het goede resultaat van de uitwedstrijd (1 – 1) omzetten in winst. Een uiterst geladen en gespannen team kreeg voor de wedstrijd duidelijke instructies

Het geloof om naar de finale te gaan was ruimschoots aanwezig.  Toch is de spanning voor sommige spelers  iets te veel geweest. Een aantal konden niet niveau laten zien van wat we van ze gewend zijn.

Zorg voor makkelijke oplossingen, laat de bal het werk doen, blijf vooral compact spelen, allemaal aanwijzingen, die zodra de spelers in het veld waren zijn vergeten. Onnodig bal verlies leidde tot  een 1 – 0 voorsprong voor het goed spelend Raptim.

MSC  was niet in staat het spel te domineren en bleef constant achter de feiten aanlopen.

Een plotse opleving,  kwam vlak voor de rust. Het kon de wedstrijd maar zo doen kantelen. Een mooie pass van Jeffrey  in het strafschopgebied werd verlengt door Peter Gelling. Dit betekende de 1 – 1.

Marco wisselde Deni voor Chakir in de rust om nog meer druk op de aanval te geven.

Prachtige kansen door Wesley en Roy troffen helaas geen doel. Een onoplettendheid in het centrum van de verdediging zorgde voor een 1 – 2 achterstand.

Een echte vuist kon MSC helaas niet meer maken. Aan de inzet heeft het echt niet ontbroken. Met name Jason Muis speelde een sterke wedstrijd aan de rechterkant in de verdediging. In de laatste paar minuten werd Jeffrey Velberg ook nog van het veld gestuurd . Jammer, en onnodig. Al met al een terechte winnaar die nu tegen Rolder Boys uit gaat maken wie volgende seizoen in de reserve hoofdklasse speelt.

Het is even slikken als je verliest. Toch kan dit tweede team terug kijken op een geslaagd seizoen. Alle middelen worden weer ingezet om het volgende seizoen kampioen te worden. Nu eerst even stoppen met voetbal met een gezellig uitje naar Terschelling in het verschiet.