Het tweede team van MSC wist zondagmorgen gemakkelijk van DIO-Oosterwolde te winnen. Het werd uiteindelijk 4 – 0.

MSC 2 kwam met een gehavend team het veld op. Veel spelers zijn op dit moment geblesseerd, dus het was voor trainer Marco de Grip weer even puzzelen.

DIO begon sterk en leek zich niet zo snel naar de slachtbank te  laten brengen. Al voeg in de wedstrijd werd door een blunder van de DIO-doelman de bal simpel ingetikt door Roy. Er knapte op dat moment iets bij de tegenstander want dit tweede team  wist voor de pauze al uit te lopen naar 3 – 0 door doelpunten van Tonnis en Rene. De steeds maar weer hard werkende Chakir liet zien dat hij zijn basisplaats waar maakte. Zijn sterke punt is dat hij bij balverlies , de tegenstander het direct weer lastig maakt en goed omschakelt.

We moesten het deze wedstrijd doen zonder onze Jeffrey Velberg. Zijn plaats werd op een prima manier overgenomen door Aanaa. Hij speelde een heel solide en goede wedstrijd. In de tweede helft werd Jordy ingebracht voor Roy. Hij maakte zijn  reputatie van doelpuntenmaker waar door de 4 – 0 te scoren.

Al met al een niet zo’n moeilijke wedstrijd en weer 3 punten in de pocket.

 

Op het veld naast ons speelde het 3e team, die slechts met 8 man op het veld stonden. Door de wissels van trainer Marco konden deze zo aanschuiven bij het 3e.  Wel schandalig dat zo’n groot aantal spelers zich zonder af te melden het 3e team zo in de steek lieten. Als je niet kunt spelen kun je je in ieder geval afmelden (fatsoen). Een goed gesprek lijkt me zeker op zijn plaats.