Het was een spannend duel  waar de jonge selectie van trainer Marco de Grip het op moest nemen  tegen de ervaren en fysiek sterke spelers uit Coevorden. Het was MSC dat in de eerste helft het beste van het spel had. Er werd geconcentreerd gespeeld en vooral achterin met Stefan Koppers, Sucattin Ata, Rik Joustra en Wesley Bezemer  werden weinig kansen weggegeven. Met name de opbouw zag er verzorgd uit. Dit resulteerde in een behoorlijk aantal kansen voor MSC. De goed keepende doelman van Raptim stond helaas steeds in de weg.
Na een schermutseling voor de goal was het Daan Braspenning  die de score opende. Helaas konden we deze  voorsprong niet vasthouden. Balverlies op het middenveld gaf Raptim de gelegenheid te counteren. Zeer doeltreffend  werd onze goed keepende Lennard Fledderus  gepasseerd in de verre hoek.
In de rust benadrukte Marco de Grip, dat we compacter moesten spelen en door te blijven combineren  zouden we de wedstrijd naar ons toe kunnen trekken.
De verrassend goed spelende Roy Fleming maakte het de verdediging van Raptim behoorlijk moeilijk. We kregen mogelijkheden genoeg om te scoren, toch bleef de stand 1 – 1. Tegen het einde van de wedstrijd, waarbij de druk op het Coevordense doel behoorlijk groot werd, nam de verdediger in het strafschopgebied de bal met de hand mee. Dit betekende een strafschop.
Rene Koezen maakte geen fout van de 11 meter en MSC nam  de volle winst  mee naar huis.
Raptim is op voorhand al een ploeg die om de hoogste plaatsen mee zal doen in de competitie. Deze winst was dan ook  groot compliment voor dit team en het uitgebreid gevierd in de kleedkamer en daarbuiten.