Het resulteerde in een ruime overwinning tegen Germanicus. Het werd maar liefst  1  –  4. Toch was Marco de Grip niet tevreden met het vertoonde spel. In de rust , bij   een 0 – 0 stand maakte hij zijn onvrede in niet mis te verstane woorden duidelijk. Veel te veel balverlies bij de passes en de individuele duels. Slap spelen met veel te weinig drive.  Hij verlangde  veel sneller spel met veel meer concentratie. Hij wisselde twee spelers  en liep geërgerd de kleedkamer uit.
De  tweede helft zag er inderdaad  heel anders uit. Al na 8 minuten scoorde Rik Joustra  de  0 – 1. Door vlot combinatie spel liep de  score snel uit naar 0-2 en 0-3 door  2 doelpunten van Stephan Besuijen.
MSC bleef gevaarlijk en gaf bijna geen kans weg.  Een fraaie combinatie via Daan en Stephan  kwam uiteindelijk bij Rene Koezen terecht die de 4 – 0  liet noteren.
Een slordigheidje in de verdediging bracht de eindstand  op 1 – 4. De tweede overwinning was een feit en met een fijn gevoel werd weer afgereisd naar Meppel.