De zomertijd is goed begonnen voor het tweede team van  MSC. Had trainer Marco de Grip aanvankelijk wel erg weinig spelers omdat er behoorlijk wat blessures waren  en de zomertijd zijn sporen na liet, toch stond er een gemotiveerd team in de startblokken.

Good old Guido Broers kwam het team versterken en bleek een rustige en betrouwbare sluitpost.

In de eerste helft werd er direct druk op tegenstander gezet. Deze druk werd al snel te groot voor de Zwartemeerders. Op een mooie voorzet was het Wesley die de bal keurig inkopte. Een aantal minuten later was het Deni, die op een nette pass van Rene, de bal lekker droog inschoot. Opvallend was hoe dit tweede team de concentratie goed vasthield. Deze 2-0 bracht veel rust en Zwartemeer had geen antwoord op het combinatiespel van MSC. Rik kopte  vanuit een corner keurig netjes achter de doelman 3 – 0. Door attent te reageren scoorde deze Rik ook de 4 – 0. De keeper liet de bal los waarna hij  deze prima inschoot.

De stemming in de kleedkamer was opperbest, toch waarschuwde Marco er voor om wel het eigen spelletje te blijven spelen en niet mee te gaan in het tempo van de tegenstander.  Na een vitamineshot (de sinaasappeltjes) werd er een begin gemaakt aan de tweede helft..

Marco de Grip trok toch maar de voetbalkleren aan en viel na zo’n 20 minuten in.

De 5 – 0 was een goede actie van Roland, die een puike wedstrijd speelde, hij speelde zichzelf vrij op de zestien en rondde met een mooi schot af..

Marco, zou Marco niet zijn geweest als hij ook niet zijn goaltje meepikte. 6    0.

Amin, werkte hard, was gretig en was een ware plaag voor de verdediging. Het werd 7 – 0 door Wesley en 8 – 0 door Rik. Deze Rik maakte vandaag dus 3 goals en dat als achterhoedespeler.

Fijn dat het tweede met deze overwinning de weg omhoog weer goed te pakken heeft.