MSC bleef domineren en speelde veel over de vleugels waar Robert een ware plaag was voor de verdediging van Erica. Zo ook in de 22 min toen na goed doorzetten van Robert, Roy in stelling werd gebracht en na een technisch hoogstandje met een diagonaal schot de verraste keeper van Erica verschalkte 0-1.
MSC bleef doorgaan en kreeg nog een aantal mogelijkheden om de score te vergroten maar verzuimde dit , toch kreeg MSC de kans op 0-2 doordat een speler van Erica de bal met de hand uit het doel sloeg na een schot van Roy , Sven benutte de gegeven strafschop in 2e instantie 0-2 MSC.
Erica moest na deze gegeven strafschop met 10 man verder, gezien het spelbeeld van de 1e helft had het 0-4 cq 0-5 moeten staan.
De 2e helft was het compleet anders niet dat Erica zoveel kansen creeerde maar meer doordat MSC het volledig liet afweten en zich door Erica liet aftroeven, het speelde niet het eigen spelletje meer en kon de bal niet in de ploeg houden.
Sporadisch kreeg MSC nog wel een paar kansjes maar wist ook deze niet te benutten, daardoor was het zo als de trainer zei billen knijpen de 2e helft.
Erica kon ook nog de 1-2 scoren 10 min voor tijd, daardoor bleef het tot de laatste seconde spannend , wel met 3 punten naar Meppel terug, gezien de 1e helft wel terecht maar de 2e helft zal beter moeten om ook tegen betere ploegen de winst te pakken.
Positief is wel dat als je met een gehavende ploeg de punten pakt, dit wel goed is voor het moraal, hoelang de blessures van Jille, Moundir, Yannick en Arjan duren is de vraag.
Volgende week naar Noordscheschut A1.