Veno kwam dan ook fanatiek uit de startblokken , MSC had daar moeite mee want de gasten zetten vroeg druk op de verdedigers van MSC, die daar toch niet op hadden gerekend.
Na een minuut of 10 kwam MSC wat onder de druk vandaag ,maar de mannen van Veno waren het meest gevaarlijk met een paar afstandschoten, MSC stelde daar bar weinig tegenover omdat de ploeg bij balbezit niet de rust had om de bal in de ploeg te houden en de gasten feller waren in de duels.
Msc A1 creërde geen enkele kans en was alleen gevaarlijk bij  corners, met de kopsterke verdedigers Tim en Cris, de rustand was dan ook 0-0.
De 2e helft een iets beter MSC  maar ook nu had de ploeg moeite met de fanatieke mannen uit Vollenhove toch werd MSC gaandeweg de 2e helft wat gevaarlijker, kleine kansjes kwamen er via Rein , Sebastiaan en Roy , het leek op een bloedeloze 0-0 uit te draaien ,maar het was toch Sven die 10 min voor tijd met een diagonaal schot in de 16 meter, de keeper van Veno passeerde 1-0 MSC A1. Al weer de vijfde zege van MSC A1 al met al wel verdiend gezien het beeld van de 2e helft,maar heel moeizaam tot stand gekomen, de 3 punten waren vandaag belangrijker dan het vertoonde spel , door de winst blijft MSC meedoen met de bovenste plaatsen in de Hoofdklasse.