Vooraf werd deze wedstrijd gezien als een echte testcase om te zien waar dit A1 nu werkelijk staat. Een aantal A1-volgers hadden het idee dat bij een aantal wedstrijden “het kwartje de juiste kant op viel” terwijl dat net zo goed andersom had kunnen zijn. Nu blijkt dat dat kwartje wel erg vaak de juiste kant op valt en dus eigenlijk het logische gevolg is van een uitermate sterke wedstrijdinstelling van de A1 mannen. Ook in deze wedstrijd.

De 1e helft aanschouwend zag men een optisch overwicht voor De Weide met de betere mogelijkheden voor MSC. Goed doorzetten van Robert Padding leverde vlak voor rust de 1-0 op door Roy Knipmeijer. Na de thee opnieuw een optisch overwicht voor De Weide. Een onduidelijke scrimmage voor het doel van Ewout Knol betekende de gelijkmaker, 1-1. Waar De Weide vervolgens verzuimde door te drukken beet MSC A1 zich vast in de tegenstander. Sven tekende de 1-2 aan door de bal onder controle te houden en met links in te schieten. De wedstrijd leek daarna gespeeld, De Weide miste de overtuiging en MSC was scherp in de duels. De 1-3 was het resultaat  van een goede combinatie uit een vrije trap die door Roy na aangeven van Sven succesvol werd afgerond; was de wedstrijd nog niet gespeeld , dan was dat nu wel het geval.

De complimenten voor een team met een goede doelman, een geconcentreerde, gretige verdediging, een middenveld met veel loopvermogen en goed positiespel en een scherpe, snelle voorhoede. Daarnaast een bank met (indien fit) goede en volwaardige wissels. Kortom; het kwartje dat altijd de goede kant op viel is verworden tot de euro die gewoon eerlijk wordt verdiend.
Succes mannen, zaterdag thuis tegen de koploper HZVV A1. Een wedstrijd om naar uit te zien.

Roel S.