De 1e wedstrijd 0-3 verloren van FC Meppel, de 1e helft gelijkwaardig de 2e helft een aandringengd FC en dat resulteerde in een verdiende nederlaag. De 2e wedstrijd tegen alcides de 1e helft 1-0 achter een beter Alcides, de 2e helft een beter MSC A1 met een drietal opgelegde kansen niet benut , waar een voorsprong verdiend zou zijn geweest. Alcides scoorde nog in de laatste minuut de 0-2 een gelijkspel was op zijn plaats geweest! De derde wedstrijd tegen SVN een 3-0 overwinning een verrassend goed spelend MSC A1, SVN heeft welgeteld 1 kans gehad.
Wat gaat het worden komend seizoen, “handhaving staat centraal”, maar uit een arsenaal aan spelers 30 in getal moet toch een hoofdklasse waardig team worden gesmeed? nieuwe aanmeldingen, spelers uit A2 die zich willen bewijzen, 2 talentvolle spelers uit de B1 doorgeschoven, 2e jaars B1’ers die naar de A junioren gaan die zich willen bewijzen na een verloren seizoen in de B1. Kortom voor de technische staf van A1 een mooie uitdaging om er wat van te maken, alle ingredienten zijn aanwezig.