Bij vertrek vanmorgen allemaal witte neuzen, want met z’n allen naar party sqad in de Lord Nelson vergt natuurlijk veel van je energie.Maar zoals men zegt s”avonds een kerel, s”morgens OOK een kerel !. Bij voorbaat is Olympia een lastige tegenstander die het alle ploegen heel lastig kan maken.MSC begon in een 4-4-2 en zoals Marco zegt, het middenveld in een kommetje en bij balbezit tegenstander met z n allen staffelen. MSC probeerde te voetballen terwijl Olympia veelvuldig de lange bal zocht naar de fysieke spitsen, MSC verzuimde er de lange bal uit te halen.Veel fysieke strijd, maar MSC scoorde de openingstreffer, een pass op Kor v/d Meulen, die kon de achterlijn halen gaf de bal strak voor, en de bal werd binnen gekopt door Michel Wester 1-0.Een aanval uit het boekje. MSC was nog steeds te onrustig aan de bal en leed daardoor vaak onnodig bal verlies, waardoor Olympia gevaarlijk bleef.
Zo ook in de 30e min toen de bal na een scrimmage voor het doel van MSC van de lijn werd gehaald, en terecht kwam bij Frank Kuurman, die een perfecte pass gaf op Rene Koezen, die kon met een steekbal Michel Wester vrij spelen, die werkelijk geniaal, de bal over de ontredderde doelman stifte 2-0 voor MSC.
Wedstrijd gespeeld…:nee dus. Het was Olympia die na een handsbal van Muis, op rand 16 de bal na een goed genomen vrije bal de 2-1 kon binnen schieten.
Na de thee toch maar met 3 spitsen om Olympia wat meer van het doel af te houden, dit lukte aardig al probeerde Olympia met nog meer strijd de ban te breken, MSC bleef overeind en had de wedstrijd al op slot kunnen gooien, maar deed zichzelf tekort om de ontstane ruimte niet te benutten.
Olympia bleef knokken voor een punt maar kon geen grote kansen creeren,en MSC bleef ook knokken, maar dan voor de overwinning. De laatste 5 minuten waren hektisch. De scheids floot voor het eindsignaal : 3 punten in de knip en nog volop in de race voor een periode. Volgende week thuis tegen Heerenveen AV A2, een wedstrijd die wederom gewonnen moet worden.