Trainer Hajo van der Helm liet in de voorbereiding weten wat hij wilde zien, en dat was goed verzorgd voetbal en een team dat met z’n allen de druk naar voren op de tegenstander uitoefende. MSC begon aan de wedstrijd en deed wat de trainer had verwacht door het felle druk zetten kwam Noordscheshut nauwelijks aan voetballen toe. En MSC had ook het betere van het spel waardoor 10minuten na het eerste fluitsignaal mocht Mark Lakerveld de openingstreffer op zijn naam zetten. Een corner werd ingekopt door Björn Lefferts en Mark kon de bal makkelijk tegen de touwen knallen. Een paar minuten later maakte Rob Colenbrander de 2-0, na een goede individuele actie schoot hij de bal hard in de korte hoek waardoor hij de keeper kansloos liet. MSC had de wedstrijd volledig onder controle. Noordscheschut kwam er zo heel af en toe gevaarlijk uit door een lange bal van achter uit. Een paar minuten voor rust tekende Rob, na een mooie aanval, voor zijn tweede goal en de 3-0 op het scorebord. De scheidsrechter floot voor de rust, de jongens van A1 had wederom een jantje ( 3-0 voor rust) neergezet. Heel snel na rust maakte Mark zijn 2de van de wedstrijd. Het was 4-0 en de jongens van MSC waren niet van plan het rustiger aan te gaan doen en bleven fel. Ze creërden een hoop kansen in de tweede helft. Kort na de 4-0 maakte Lars Padding de 5-0.

De 6-0 liet ook niet lang op zich wachten, Mark Lakerveld wou de bal voorgeven uit een vrij trap, maar de bal vloog zo over de keeper heen de goal in. Mark maakte zijn derde en had de hattrick te pakken. Even later maakte Noordscheschut, na een klein moment van onoplettendheid in de defensie van MSC, een doelpunt, 6-1, het geloof was weer even terug bij Noordscheschut. Lars Padding en Mels Huisman zorgden ervoor dat dat geloof snel weer weg was, inmiddels was het 8-1. MSC voetbalde gewoon lekker door en bleef veel kansen krijgen waarvan overigens alles wat van de voet van Björn Lefferts kwam, op de lat belandde. Na een tijdje stuurde Gijs Stokvis de inmiddels ingevallen Bram Beijer de diepte in. In eerste instantie leek de bal over de achterlijn te gaan maar met de snelheid van Bram hield hij de bal binnen en wou in een keer de bal voorgeven. Door onkunde kreeg de bal erg veel effect mee en ging die via de paal zo het goal in, 9-1. Het beeld van de wedstrijd bleef onveranderd en MSC heeft de voorsprong geen moment in gevaar zien komen. Lars Padding maakte zijn zuivere hattrick in de tweede helft ook nog even compleet door de 10-1 te maken. Mels Huisman mocht even later de eindstand op 11-1 neerzetten.

MSC A1 had wederom zijn productiviteit laten zien en zette de reeks overwinningen voort. De vijfde overwinning op rij was een feit. Er werden in de afgelopen 5 wedstrijden dus ook 43 keer het net had gevonden. Met het vertrouwen zit het nu dus wel goed. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen KZC op het programma. Bij winst doet MSC goede zaken op de ranglijst. Thuis tegen KZC werd er met 8-0 verloren, de vorm bij MSC zit nu beter dus we verwachten zeker niet een herhaling en gaan natuurlijk alles uit de kast halen om de 3punten mee naar huis te nemen.