Aan beide kanten waren er kansen, het gevaar zat hem in de sterke en goed voetballende spits van Noordscheschut en de omschakeling van de thuis ploeg die veel lopende mensen hadden om hun spits heen.Maar de MSC verdediging was alert, en deaanvallers konden een aantal keren goed doorkomen maar waren wat ongelukkig in de eindpass de 1e helft. De 2e helft begon MSC sterk en Mihran kwam gelijk al op een 1 tegen 1 situatie maar kon niet scoren, MSC bleef een optich overzicht houden en kreeg nog een aantal kansen zo kwam Timon ook oog in oog met de keeper v Noordcheschut maar schoot tegen de doelman op, aan de andere kant kwam de spits v Noordscheschut een paar keer goed vrij maar hij miste of raakte de lat. Het spel golfde op en neer Rene kwam goed door op links maar het was weer een been van de tegenstander die redding kon brengen.Ook na een corner van Erik die verlengd werd door een speler van MSC rolde de bal op de lijn het veld weer in. Na weer een inzet van een MSC speler werd de bal van de lijn gehaald door een Noordscheschutter.
Met nog 3 min op de klok een corner voor Noordscheschut A1 en ja hoor de bal zeilt er in 1 keer in 1-0 voor de thuisploeg. MSC A1 probeerde het nog wel maar de bal viel elke keer niet goed voor ons, vandaag een sneu verlies waar een gelijkspel zeker op zijn plaats was geweest. Deze wedstrijd geeft wel vertrouwen voor de toekomst en als we zo doorgaan dan moet het gewoon een keer in ons voordeel uitpakken.
Rene, Abdoel, en Erik bedankt voor jullie inzet vandaag en verder een groot compliment voor MSC A1 dat vandaag heeft aangetoond dat het wil kan werken voor een goed resultaat.
Volgende week wacht thuis Emmen aanvang 14.30 !!