Zo als gewoonlijk werd er bij de casteleyn verzameld. Met de auto werd de reis naar Sint jansklooster gemaakt. Eenmaal aangekomen in de kleine dorp, was het ook nog even zoeken naar het voetbalveld. Hierdoor hadden we een beetje vertraging en had het team niet meer zo heel veel tijd om de warming-up uit te voeren.

De wedstrijd begon hierdoor ook 5 minuten later. Maar toen die toch eindelijk was begonnen was meteen duidelijk dat de heren van VHK toch iets sterker waren, hierdoor kwam MSC snel achter te staan. MSC was toch een beetje overdondert door deze goal. En vlak voor rust kwam de links back van VHK, die dat de hele wedstrijd al deed, mee naar voren en gaf een voorzet die ook binnen werd getikt.

Na de rust was MSC weer een beetje op hun oude niveau, maar toch waren de heren van VHK nog sterker en scoorde de 3-0. MSC wilde hier niet met 0 goals weg gaan en de goed opgekomen Rob Colenbrander maakte dan toch het 1e goal voor MSC. In de 80ste minuut kwam MSC ook nog op 3-2 door Mark lakenveld. MSC kon daardoor na 90 minuten toch redelijk tevreden terug kijken aan hun bezoek aan dit dorp.