Het was een belangrijke wedstrijd vandaag want zowel De Weide als MSC zijn nog niet zeker van klassebehoud en daarbij kwam ook nog het feit dat De Weide vorige week verassend won van Rolde Boy`s. 1 van de titelkandidaten in de hoofdklasse.
MSC begon voortvarend aan de wedstrijd het was al na 3 min raak, een goed lopende aanval beginnend vanaf het middenveld ,over rechts gespeeld op Sebastiaan, die weer een perfecte voorzet gaf op Timon .die de bal in 1 keer binnen schoot vanaf de 5 meter lijn 1-0 MSC A1.
De 1e 25 min waren duidelijk voor MSC goed voetballen met flair en de bal willen hebben , toch werd het 1-1 nadat de bal met geluk op het middenveld voor de voeten kwam van een speler van De Weide die zomaar ongehinderd door kon lopen op de keeper van MSC en bekwaam de 1-1 scoorde.
De weide nam vanaf dat moment het initiatief en werd gevaarkijker maar in de tegen aanval bleef MSC ook gevaarlijk, zo kon MSC na een afvallende bal op de 16 meter toch de 2-1 scoren via Arjan.
De laatste 15 min was het De Weide wat de klok sloeg ,een paar goede reddingen van Jeffrey en de paal en lat behoeden MSC voor een achterstand ,2-1 ruststand.
De 2e helft begon MSC geconcentreerder dan de laatste 15 min van de 1e helft , De Weide probeerde MSC onderdruk te zetten maar dat resulteerde niet in de nodige kansen, daarintegen kreeg MSC in de tegenaanval meer mogelijkheden, maar was niet zorgvuldig genoeg in de omschakeling en de afronding.
De weide kreeg 5 min voor tijd nog een dot van een kans, maar het schot werd knap gepareerd door de foutloos keepende Jeffrey, vlak voor tijd maakte Timon aan alle ilusies een einde door werkelijk subliem vanaf 20 meter na aangeven van Arjan, de bal over de keeper van De Weide te lobben.
Een 3-1 overwinning voor MSC A1 en met de complimenten van de toeschouwers gaan ze volgende week vol vertrouwen naar Germanicus A1, en doen ze nog volop mee om de 2e periode.
 
Opstelling Doel Jeffrey de Ruiter, Achterin van links naar rechts, Jelmar Bijstra, Sil Kreulen, Tim Veenema, Albertjan Steendam, Middenveld, Arjan Mulder Jille Ganzinga, Chakir, Ruben Huisman, Sebastiaan Berkenbosch, Aanval, Timon Nanuru.
 
Doelpuntenmakers, Timon Nanuru 2x, Arjan Mulder.