In de openingsfase van de wedstrijd aan beide kanten wat kansjes ook werd er nog een doelpunt van de Schutters afgekeurd, maar na 25 min werd er toch gescoord door MSC na goed doorzetten van Robert kon Arjan de 0-1 scoren.
Toch bleef het in die fase van de wedstrijd oppassen geblazen want MSC was vaak te makkelijk in het onderscheppen van de 2e bal, maar als de Schutters er door kwamen was er altijd nog de betrouwbare doelman Jeffrey, ruststand 0-1.
De 2e helft probeerde Noordscheschut wat aanvallender te spelen zonder echt gevaarlijk te worden, en  MSC bleef op de counter met de razendsnelle Robert uitermate gevaarlijk zo ook in de 60e min Robert kon aan een solo actie beginnen en na een paar Schutters te hebben gepaseerd schoot hij de bal via een verdediger in het doel 0-2 MSC.
Noordscheschut kon nog terug komen tot 1-2 door een afvallende bal in de 16 meter binnen te schieten, maar MSC liet zich niet van de wijs brengen en counterde 2 maal wederom via Robert die de bal daarna keurig afgaf aan Roy en jelmar naar een 1-4 overwinning !
Het is einde competitie voor MSC A1 op de gedeelde 6e plaats eindigen in de Hoofdklasse is netjes ondanks de matige start hebben de begeleiders er een hecht team van gemaakt, vanaf deze plaats onze complimenten.
En wat de toekomst betreft zit het wel goed met ons MSC want de Meppelcup winnen in de onderbouw is heel mooi en motiverend voor ons allen.(Gefeliciteerd F, E en D pupillen)
 
J.M