De 1e 20 min had SCN het initatief doordat MSC op zoek was naar zichzelf en nog niet de juiste combinatie”s kon vinden om deze ploeg te verslaan, zonder overigens zelf in moeilijkheden te komen.
Na deze 20 min kroop MSC verder uit hun schulp en er deden zich een aantal goede mogelijkheden voor maar deze stranden in de handen van de keeper.MSC probeerde voetballend en door zich positioneel goed tussen de linies op te stellen een bres te slaan in hun verdediging. Dit lukte nadat een lange bal door hun verdediging niet goed werd beoordeeld kon de snelle Mihran deze veroveren, en de bal langs de keeper schuiven 0-1.
SCN kwam niet meer verder dan tot de 16 meter en kon 1 keer vrij schieten maar deze bal rolde via buitenkant paal over de lijn. MSC daar in tegen werd steeds dreigender en wederom was hun achterhoede aan het klungelen en kon Sebas de bal onderscheppen en hem subliem langs de keeper lepelen 0-2 .
MSC A1 voetbalde geroutineerd de 1e helft uit, na de thee een feller SCN een te gemakkelijk MSC dat ook door de wissels even moest wennen aan mekaar maar ook doordat er gemakzucht in de ploeg trad, daardoor konden zij gevaarlijker worden, en ook door een 2 tal stevige overtredingen probeerde SCN er meer vuur in te krijgen maar dit zonder succes, zodat MSC zich toch weer vrij snel onder de druk kon weg voetballen.Hoe verder de 2e helft vorderde hoe makkelijker er weer werd gevoetbald , vlak voor tijd kon Osame de 0-3 scoren na een goede pass van Arjan op Luc  die vervolgens de bal afgaf aan Osame en het bekwaam afronde. Vandaag een wispelturig MSC A1, het ene moment subliem en soms momenten van afwachtendheid, dit zal in de Hoofdklasse direct worden afgestraft, maar het is wel duidelijk dat er genoeg potentieel zit deze A lichting.
 
Volgende week de stadsderby tegen FC Meppel A1.Dit kan een kraker worden, omdat de beide ploegen nog ongeslagen zijn in de beker. Allebei 6 punten uit 2 wedstrijden, MSC 6 doelpunten voor 0 tegen, en FC Meppel 9 doelpunten voor en 3 tegen.  As zaterdag aanvang 14.30 !