De eerste kans was voor het fel startende Rolder boy s maar de 100% kans werd ruim naast geschoten door de aanvaller.  MSC herpakte zich direct en probeerde met combinatie voetbal de wedstrijd naar zich toe te trekken maar dit lukte gedeeltelijk omdat MSC de conncentratie niet altijd vast kon houden, hierdoor bleef de ploeg uit Rolde in de wedstrijd. Er waren kleine kansjes over en weer de beste kans was voor Arjan die 2 cm tekort kwam bij een kopbal.
De 2e helft hetzelfde spelbeeld MSC probeerde wel meer druk te zetten, maar moest achterin constant geconcentreerd blijven, het kantel moment in de wedstrijd was dat in de 70 e minuut de nr 9 van Rolder boy”s, die stevig van de bal werd gezet door Chris, zich niet kon beheersen en 2 keer natrapte en hierdoor terecht met rood werd weggestuurd.
De coach van MSC schakelde direct over op een 3 mans verdediging en met Chris als extra aanvaller werd Rolder boy s onder druk gezet maar MSC was te gehaast en het veld werd te klein gehouden waardoor er veel balverlies werd geleden, waardoor er een paar keer een overtal situatie was voor de aanvallers van Rolde. Maar tot opluchting van de meppeler aanhang wisten zij daar geen raad mee.De wedstrijd leek uit te draaien op een 0-0, maar 3 minuten voor tijd wist Rein met een afstandschot van 30 meter de keeper te verschalken 0-1 MSC A1.
Na het verrassende verlies van koploper HZVV blijft de ploeg keurig meedoen om de titel in de Hoofdklasse.

J. Mulder