In het eerste duel tegen  SC Spelle-Venhausen dat uitkomt in de Niedersachische Oberliga creëerden beide ploegen de nodige kansen. Grote verschil was echter dat de Duitsers veel zorgvuldiger omgingen met die kansen. De vier kansen die Spelle kreeg, werden ook allemaal benut. MSC kreeg meer kansen dan de tegenstander, maar scoorde slechts éénmaal via Mehran Ali Pour Asli. Een 4-1 nederlaag tegen de Duitsers die de eerste wedstrijd met 3-2 van PEC Zwolle verloren was het gevolg.

In het tweede duel tegen de Beloften van PEC Zwolle stond het vooral verdedigend aan Meppeler-zijde beter. MSC was ook de betere ploeg in deze wedstrijd, maar gescoord werd er niet. MSC eindigde zo op de derde plaats in de poule en miste de halve finale.

Komende donderdag 20 juli komt MSC-Amslod Zondag 1 voor het eerst voor eigen publiek in actie. Om 20.00 uur is op het kunstgras op sportpark Ezinge zondag eersteklasser SVBO uit Barger-Oosterveld de tegenstander. De entree is gratis, het clubhuis open. Tot donderdag!