De oefenwedstrijd tegen BEW 3 leverde een klinkende 2-4 overwinning op, na een achterstand met 2-1 bij rust. Eigenlijk domineerde MSC 4 de hele wedstrijd met veel balbezit. BEW 3 kon er in de eerste helft nog wel gevaarlijk uitkomen met 2 goals op individuele klasse, maar eigenlijk had MSC 4 de wedstrijd in handen. Al voor rust had de stand minstens gelijk moeten zijn maar MSC 4 verzuimde de goede kansen te benutten. En na rust nam MSC 4 nog nadrukkelijker de wedstrijd in handen, wat resulteerde in mooie kansen en 3 goede doelpunten. Voor de statistieken: goals van Stephan (2), Jeroen en Erik; MotM EH.

Met deze mooie welverdiende 4-2 overwinning door een ruime selectie inclusief enkele zeer welkome nieuwe talenten tankte MSC 4 vertrouwen voor de nieuwe competitie. En die startte voor de talenten van dit team afgelopen zondag in Balkbrug. Het werd 2-2. Zondag speelt MSC 4 thuis. Om 10.00 uur is Oosterstreek 2 de tegenstander.