MSC-Amslod Zaterdag 1 en Zondag 1 hebben zich geplaatst voor de finale van het het Jan Bralten/Stadtmuller Futsal Toernooi. In poule C eindigden beide ploegen gelijk met 10 punten, maar had de zondagtak een beter doelsaldo. In Poule D was het Sterrenelftal oppermachtig en won alle duels. Flamingo werd op doelsaldo 2e, maar zag SC Emmeloord als nummer 3 meeliften naar de finale. Ditzelfde geldt ook voor Nemo.

De 2e pouleavond werd gestart met een duel in poule C tussen MSC zondag en de zaterdagtak van de wit-zwarten. De ‘zaterdagvoetballers’ hielden de kwalitatief sterkere zondagtak knap op 0-0 en legden daarmee de basis voor een sterke avond waarin verder werd gewonnen van Zuidlaarderveen, FC Wolvega en Nemo. Omdat ook de zondagtak dit deed (met iets meer gemak) gingen beide ploegen overtuigend door. Nemo (FC Meppel 35+), zij vervingen het op het laatste moment afzeggende DESZ, plaatste zich verrassend als beste nummer drie voor de finale door te winnen van FC Wolvega (3-1) en Zuidlaarderveen.(3-0)

In poule B was het Sterrenelftal een publiekstreffer met oa spelers als Thomas Verhaar, Edwin Grünholz, Mourad Mghizrat en Michel Breuer. Zij lieten fraaie staaltjes zien en wonnen alle duels met grote overmacht. SC Emmeloord en Flamingo hielden elkaar in evenwicht (2-2), maar wonnen beiden van USV en Hoogeveen zaterdag waardoor ze op 7 punten eindigden. Flamingo had een beter doelsaldo, maar zag SC Emmeloord ook als beste nummer drie meegaan naar de finale. Topscorers van de avond en tot nu toe algeheel zijn Björn Lefferts (MSC zaterdag) en Wessel Verhaar (sterrenelftal) met 6 treffers.

De finale wordt gespeeld op vrijdagavond 3 januari in sporthal Koedijkslanden.