Oldenzaal – Zure gezichten vanmiddag bij MSC-Amslod. De wit-zwarten verspeelden in Oldenzaal ver in blessuretijd een 1-2 voorsprong. Het was Rickhoff die in de 95e minuut de gelijkmaker achter doelman Holterman schoot.

MSC dat in Oldenzaal naast de al langer geblesseerden Richard Barahilia en Hidde Bakker ook nog eens Remco Hof en Luuk Kuipers moest missen, keek in Oldenzaal al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. In de tweede minuut profiteerde Cem Kose optimaal van wanorde in de Meppeler-defensie. De vroege achterstand bracht MSC echter niet van de wijs. Wit in blauw spelende wit-zwarten kwamen naarmate het duel vorderde steeds beter in de wedstrijd. De gelijkmaker na een kwartier kwam echter uit de lucht vallen. Een hoge voorzet belandde door miscommunicatie tussen doelman Peterkamp en voorstopper Heskamp in het lege doel: 1-1. Niet veel later nam MSC zelfs een voorsprong. Nadat eerst Matthijs Hensens nog ee geweldige kans gekeerd zag worden door de doelman, was Peterman kansloos op een inzet van topscorer Jim Veltmaat. De middenvelder nam de bal na een door Camiel Fidom doorgekopte verre ingooi ineens op de slof. De bal sloeg als een granaat achter de Quick-doelman in: 1-2.

Na rust had MSC niet veel meer te vertellen. De thuisploeg nam het initiatief over, maar de Meppelers bleven redelijk eenvoudig op de been. Het kreeg via Noah Schuurman zelfs een geweldige mogelijkheid om de voorsprong te vergroten, maar zoals vaker de afgelopen week wist de aanvaller een één-op-één-situatie met de doelman niet te verzilveren. Met de moed der wanhoop probeerde Quick daarna nog de gelijkmaker te forceren. In de laatste minuut van de officiële speeltijd lukte dat ook bijna, maar voorkwam Holterman met een geweldige redding de 2-2. In de 95e minuut was diezelfde doelman Holterman kansloos toen Rickhoff alsnog de gelijkmaker scoorde. Het leverde zure gezichten op aan Meppeler-zijde waar natuurlijk weinig begrip was voor het aantal minuten blessuretijd.

Bron: Meppeler Courant

Aanstaande zondag 6 oktober treedt MSC-Amslod op het vernieuwde Hoofdveld van MSC aan in de Drentse derby tegen vv Hoogeveen!! Aanvang 14:00 uur Wees welkom!!!