‘Overall gezien kan ik daar mee leven’, constateerde trainer Berry Zandink na afloop. Zijn ploeg kwam na negen minuten spelen op achterstand dankzij een kiezelhard schot van Gioney Capello. Hij schoot de bal in de korte hoek de kruising in en liet doelman Robin Kist kansloos. Tien minuten later kwam MSC op gelijke hoogte via Patrick Fini, die zijn eigen doelman passeerde, 1-1. In de slotfase kon het beide kanten op. ‘De ploeg die zou scoren had de wedstrijd gewonnen’, aldus Zandink. Via Mehran Ali Pour Asli waren de Meppelers dicht bij. In eerste instantie schoot hij op een ploeggenoot, in tweede instantie raakte hij van dichtbij de lat. In de allerlaatste minuut van de blessuretijd had Joël Huiskes, nadat ook de thuisploeg al een aantal goede kansen had gemist dankzij een sterk keepende Kist, de winnende goal op de schoen. Hij raakte de kruising, waardoor het 1-1 bleef.