MSC-Amslod heeft een punt overgehouden aan de competitiestart en mocht daar op basis van de tweede helft tegen SDO tevreden mee zijn. Voor rust nam de thuisploeg de leiding via Danny Bijlsma en was MSC de betere ploeg, maar na de pauze waren de rollen omgedraaid. Nadat de bezoekers gelijk maakten via Glenn Hemmers mocht MSC doelman Raimon Benjamins danken dat het bij 1-1 bleef.

MSC kwam goed uit de startblokken en nam reeds in de 10e minuut de leiding. Een corner werd in eerste instantie afgeslagen, maar kwam vervolgens via de zijkant alsnog weer voor de voeten van de attente Danny Bijlsma. HIj schoof de 1-0 binnen zette MSC zo op voorsprong. Acht minuten later had Noah Schuurman de marge moeten verdubbelen toen hij alleen op de doelman af mocht. Hij zag zijn inzet gestopt worden waardoor het 1-0 bleef. Na een half uur spelen kwam SDO beter in de wedstrijd, maar waren de beste kansen nog steeds voor MSC waar Camiel Fidom ook dichtbij een tweede treffer was met een inzet net naast.

Na de pauze trok SDO het initaitief naar zich toe en kwam binnen negen minuten op gelijke hoogte. Glenn Hemmers zette beide ploegen naast elkaar (1-1) en gaf daarmee de opmaat voor een laatste half uur waarin de Bussumers veel beter waren. MSC moest terug en was het helemaal kwijt. Het mocht doelman Raimon Benjamins danken dat het een punt aan het duel overhield want met enkele knappe reddingen hield hij zijn ploeg op de been.