MSC-Amslod Zo1 is de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart met een overwinning. Tijdens het zesdaagse trainingskamp in het Italiaanse Porlezza werd AC Menaggio met 7-2 verslagen. Nieuwkomer Noah Schuurman gaf direct zijn visitekaartje af door in de eerste 25 minuten liefst drie keer te scoren. Ook zijn sv Dedemsvaart-maatje Jim Veltman wist het net te vinden. Uiteindelijk waren het Camiel Fidom (2x) en Vincent Oosterkamp die de eindstand de zevenklapper van MSC compleet maakten.

Het trainingskamp in Porlezza verliep overigens uitstekend. Onder prima omstandigheden werd een uitstekende basis gelegd voor het nieuwe seizoen. Er stonden naast trainingen ook verschillende ’teambuildingsactiviteiten’ op het programma. De nieuwe spelersgroep (een mooie mix van jong talent en ervaren hoofdklassespelers) genoot met volle teugen. Trainer Berry Zandink en zijn assistent Guido Broers kijken met een zeer goed gevoel terug op de dagen in Italië. ‘Dit is enorm goed geweest voor de groep waarin toch veel nieuwe gezichten te zien zijn. De jongens zijn in korte tijd naar elkaar toe gegroeid en hebben daarnaast ook nog eens veel arbeid verricht.’

De spelers en leden van de technische staf hebben voor het trainingskamp zelf een bijdrage op tafel gelegd. Daarnaast was er financiële steun van OPA MSC (Oud Papier Actie), de Vrienden van MSC, de supportersvereniging MSC, de vereniging MSC, Jan Schoemaker en Stadtmuller Orthopedie, Podologie, Podotherapie en Therapeutisch Elastische Kousen (TEK) in Meppel. Namens de selectie hartelijk dank !

Wie wil kennismaken met het vernieuwde MSC is dinsdag 10 juli van harte welkom op sportpark Ezinge. Om 20.00 uur is dan de nieuwbakken zaterdag hoofdklasser Buitenpost de oefentegenstander.