MSC-Amslod gaat met een goed gevoel richting de derby met Alcides. Op eigen veld werd met 5-2 gewonnen van RKZVC. Smetje was wel dat een 2-0 voorsprong werd weggegeven tot 2-2, waarna MSC-Amslod alsnog orde op zaken stelde.

Het was Justin Benjamins die zijn status als topschutter weer eens waarmaakte. Met twee goals zette hij MSC-Amslod op 2-0, waarna RKZVC langzamerhand het ritme van de wedstrijd ging bepalen. Voor rust kwam het op 2-1.

Voor de derde keer deze competitie gaf MSC-Amslod een voorsprong uit handen, toen het direct na rust de 2-2 moest toestaan. RKZVC liet zien een prima combinerende ploeg te zijn, en drong MSC-Amslod terug. Tot veel uitgespeelde kansen leidde het niet, waarna Camiel Fidom een rebound met het hoofd benutte; 3-2. Remco Hof maakte de marge groter met de 4-2, waarna uitblinker Noah Schuurman de 5-2 snoeihard binnen jaste na een slim genomen vrije trap van Milan van der Weide.