MSC Amslod slaat met ingang van het seizoen ’20-’21 een nieuwe richting in. We stoppen met prestatievoetbal op zondag hoofdklasseniveau en we kiezen voor de zaterdag als speeldag voor MSC.

We hebben ons tot doel gesteld om in vijf jaar uit te groeien tot een stabiele zaterdag tweedeklasser. We willen dit gaan doen met een 1e en 2e selectie die voor minimaal 75% uit bij MSC opgeleide spelers bestaat. Dit gaat niet zonder goede en gemotiveerde jeugdtrainers. Daarom krijgen onze jeugdtrainers meer dan ooit een belangrijke taak binnen onze voetbalclub en onze jeugdopleiding!

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar trainers voor onze teams in de bovenbouw (Jo17-Jo19). De trainers van deze teams zullen nauw worden betrokken bij de uitvoering van ons jeugdopleidingsplan en vijfjarenplan. In het kader van onze jeugdopleiding werken jeugdtrainers aan de ontwikkeling van spelers en handelen zij vanuit hun voorbeeldfunctie in de geest van MSC op basis van de normen en waarden, welke gelden binnen onze club.

Van onze jeugdtrainers vragen wij het volgende:

  • Enthousiast leidinggeven aan een jeugdteam waarbij (voetbal-)plezier en ontwikkeling voorop staan.
  • Aanbieden van goed voorbereide en uitdagende trainingen, minimaal 2x per week.
  • Verbeteren van de voetbalkwaliteiten van spelers en team.
  • Het positief voorbereiden, coachen en begeleiden van de spelers tijdens wedstrijden.
  • Zorgen voor een goede en positieve sfeer binnen en rond het team, waarbij er met respect omgegaan wordt met scheidsrechters, tegenstanders, materialen etc.
  • Regelmatig contact onderhouden met TC/OC, leider(s) en andere (jeugd) trainers.
  • Vorderingen van spelers volgen en communiceren met interne scouting.

Vanzelfsprekend biedt MSC Amslod jou een passende vergoeding, ondersteuning bij het volgen van relevante (trainers-) cursussen en -opleidingen en een even gezellige als ambitieuze verenigingscultuur om je als trainer verder te ontwikkelen.

Ben jij een gemotiveerde jeugdtrainer, wil jij bijdragen aan onze doestelling om MSC Amslod met eigen jeugd naar een hoger niveau te brengen en beschik jij over een UEFA C (jeugd) – of junioren trainersdiploma? Stuur dan een (korte) mail met je motivatie en trainers-CV naar: lead-tc@mscmeppel.nl