MSC begon gelijk vanaf de aftrap goed te voetballen. De opbouw zag er goed uit en er werd gelijk druk gezet op de tegenstander. Er werd goed gekeken wie er vrij stond, de zijkanten werden goed gezocht en de aansluiting zag er ook goed uit. Oldemarkt had de verdediging echter goed neergezet en er stond een prima keeper op de goal. MSC kreeg zeker scoringskansen maar het was moeilijk om er doorheen te komen! De geblesseerde spelers Jonathan, Bart-Jan en Bram deden alledrie weer mee bij D2 en daar waren we blij mee. De afgelopen periode zijn ze meermalen ‘onder handen genomen’ door de fysiotherapeut van MSC, dus met succes! De verdediging van MSC met Niels Haze als rechtsback, Jochem Grootjen als laatste man, Bart-Jan Smid als voorstopper, Jonathan van Noort als linksback en Gaël Folio als keeper,stond gewoon goed! Gaël keepte tegen Oldemarkt een prima partij. Hij kreeg veel terugspeelballen, bewaarde de rust en bracht de ballen ook weer goed in het spel.
Met name in de eerste helft straalde deze verdediging veel zelfvertrouwen uit door bij balbezit goed druk naar voren te geven. Ook nam MSC de corners goed en hieruit ontstonden verschillende scoringskansen maar het MSC team had wat dat betreft pech! Bij rust was het nog 0-0.
In de derde minuut van de tweede helft wist Oldemarkt vanuit het niets de 0-1 te maken.Hier had MSC moeten ingrijpen. Je laat niet zomaar een speler met de bal aan de voet vanuit het middenveld dwars door de verdediging dribbelen! Coach elkaar jongens!
Na het tegendoelpunt stroopte MSC de mouwen weer op maar gaandeweg de tweede helft bleek het fysiek sterke Oldemarkt toch een maatje te groot voor het team uit Meppel. Het werd uiteindelijk 0-2 voor de club uit Oldemarkt.
We mogen toch terugzien op een heerlijk duel met bij vlagen goed voetbal en volop strijd! Na dit sportieve duel, geleid door de prima fluitende Henk Veenema,  gaan we volgende week op bezoek bij het D1 team van Ens.