MSC-Antaris leed zondagmiddag opnieuw een nederlaag. En opnieuw kreeg de ploeg van Peter Meindertsma te weinig, want tegen Achilles’29 had MSC het betere van het spel en de betere kansen. De cornerverhouding was veelzeggend. Een voor Achilles, acht voor MSC. Met name in de eerste helft had MSC kans om de kampioen van vorig jaar een pak rammel te geven. Kansen waren er vol op, maar Joey van den Berg, Wilco Knol en Matthijs Kool kregen de bal niet achter de fantastisch keepende Bas Wijnen.
Achilles’29 had aan een uitval genoeg om te scoren.Direct na rust was het een voorzet die bij de tweede paal door Bas van Deinsen werd ingekopt. Wat MSC ook probeerde, Wijnen was vanmiddag onpasseerbaar. Een vrij trap van Andres Hoogeveen plukte de keeper nog op miraculeuze wijze uit de onderhoek. Ook op een inzet van invaller Egbert van der Wal bleef Wijnen de baas over het veld.
De wetten in de hoofdklasse zijn inmiddels wel duidelijk: Voetballen als een draak maar wel de punten meesnoepen is het motto van de meeste ploegen.