In een wedstrijd die gelijk opging, kregen beide ploegen mogelijkheden. In het eerste deel van de wedstrijd was het Genemuiden dat de betere kansen kreeg, MSC was daarna de gevaarlijkste ploeg. Stefan Bollen, Gabe Teun Top en René Koezen kwamen echter niet tot scoren. Ook in de tweede helft bleef MSC de gevaarlijkste ploeg. Afstandschoten van Stefan Bollen en Menno van Dam werden gekeerd door doelman Albert Flier. In de 60e minuut viel de 1-0 uit het niets. Een te zachte terugspeelbal van Jordi Beeksma en een misverstand tussen Sebastian Sparenberg en Marc Holterman leverde Martijn Jansen de bal op. Hij had geen moeite om te scoren. MSC bleef daarna aandringen en kreeg kansen op de gelijkmaker. De grootste kans was voor Gabe Teun Top die alleen voor Flier de bal te zacht inschoot. Niet veel later stond dezelfde Top aan het begin van de gelijkmaker. Hij maakte zich goed breed en zette daarna Bollen alleen voor Flier. Twee Genemuiden-verdedigers blokkeerden Bollen zodanig dat de bal op de stip ging. Menno van Dam zette zich achter de bal en scoorde een kwartier voor tijd de verdiende 1-1. Daarna ging MSC door en kreeg via Bollen de kans op 1-2. Hij schoot op de paal. Zeven minuten voor tijd scoorde Genemuiden de 2-1. Een vrije trap van de rechterflank werd door de MSC-defensie slecht weggewerkt en belandde voor de voeten van Berry Halfwerk die van dichtbij Holterman kansloos liet. MSC ging daarna weer op zoek nara de gelijkmaker en had ook gelijk kunnen komen wanneer Top in blessuretijd drie meter voor de goal niet zelfzuchtig was geweest, maar het leer op de geheel vrijstaande Fidom had afgelegd. Het gebeurde niet en Genemuiden won: 2-1.