Het eerste elftal van MSC-Antaris heeft zondag een oefenwedstrijd tegen FC Wolvega weten te winnen. De ploeg van trainer Jans Deenen trad aan zonder Theo Migchelsen, Daniël Zeldenrust en Stephan Besuijen die wegens vakantie ontbraken. Na een ietwat aarzelend begin was het MSC dat halverwege de eerste helft een voorsprong nam. Een inzet van Johhny Venema werd door de FC Wolvega-doelman niet goed verwerkt. Jeroen v.d. Beld was er als de kippen bij om het foutje af te straffen. Na rust verschenen de MSC-talenten Wesley Bezemer en Daan Braspenning binnen de lijnen. MSC nam meer en meer het intiatief en kwam verdiend op 2-0. Opnieuw was het Jeroen v.d. Beld die scoorde. De 2-0 voorsprong bleef niet lang op het scorebord staan. Het was Gabe Teun Top die een vrije trap door de muur van MSC schoot en keeper Peter Fijnheer zo kansloos liet. Een kwartier voor tijd was het weer raak aan de andere kant. Gert Nieboer rondde een mooie aanval eenvoudig af. In de laatste minuut deed FC Wolvega, de nr. 2 van de zondag 2e klasse K, nog wat terug, toen de drie voorwaartsen eenvoudig door de MSC-defensie sneden.
Al met al een nuttige oefenwedstrijd waarin de technische staf een mooi beeld heeft gekregen hoe de vlag er op dit moment voorstaat. Komende zondag staat weer het echte werk te wachten. Dat gaat MSC-Antaris voor de competitie op bezoek bij Bergum.